Vyrábíme a dodáváme dorty z pravé šlehačky


Italská zmrzlina

Italská zmrzlina

Naše italská kopečková zmrzlina je vyráběna pod značkou ANEX ZMRZLINA  převážně z přírodních italských surovin. Vysoká pasterizační teplota a šokové zmrazení zaručuje dokonalou hygienickou nezávadnost a splňuje ty nejpřísnější normy. K výrobě používáme receptury, které jsou neustále zdokonalovány ve spolupráci s odborníky firmy MEC3.

Abychom umožnili větší rozmanitost nabídky ve výdejníku našich odběratelů, budou i v letošní sezoně dodávány vybrané druhy zmrzliny výhradně v balení 2,5 litrů.

Přejděte na webstránky
   ANEXZMRZLINA

Doba minimální trvanlivosti je 12 měsíců od data výroby, které je vyznačeno na každé vaničce. Po ukončení denního prodeje musí být vaničky uzavřeny originálním víčkem a skladovány při teplotě -14 až -18°C. Při dodržení výše uvedených podmínek je doba minimální trvanlivosti 14 dní od prvního otevření. Optimální teplota pro porcování naší zmrzliny je –12 až –14°C.

Naší celkovou nabídku na kopečkovou zmrzlinu, doplňky a vitríny na zmrzlinu naleznete na  www.anexzmrzlina.cz

Pro letošní rok jsme pro vás připravili 88 druhů zmrzliny, včetně 15 novinek.

 

Italská zmrzlina

Fotka 8

Fotka 9

Anexzmrzlina kopečková

tn_filename_2690.jpg

Fotka 5

Fotka 6

Fotka 7

Fotka 8

Fotka 9