Italská zmrzlina
Naše italská kopečková zmrzlina je vyráběna pod značkou ANEX ZMRZLINA převážně z přírodních italských surovin. Vysoká pasterizační teplota a šokové zmrazení zaručuje dokonalou hygienickou nezávadnost a splňuje ty nejpřísnější normy. K výrobě používáme receptury, které jsou neustále zdokonalovány ve spolupráci s odborníky firmy MEC3.
Abychom umožnili větší rozmanitost nabídky ve výdejníku našich odběratelů, budou i v letošní sezoně dodávány vybrané druhy zmrzliny výhradně v balení 2,5 litrů.
ANEXZMRZLINA
Doba minimální trvanlivosti je 12 měsíců od data výroby, které je vyznačeno na každé vaničce. Po ukončení denního prodeje musí být vaničky uzavřeny originálním víčkem a skladovány při teplotě -14 až -18°C. Při dodržení výše uvedených podmínek je doba minimální trvanlivosti 14 dní od prvního otevření. Optimální teplota pro porcování naší zmrzliny je –12 až –14°C.
Naší celkovou nabídku na kopečkovou zmrzlinu, doplňky a vitríny na zmrzlinu naleznete na www.anexzmrzlina.cz
„Pro letošní rok jsme pro vás připravili 88 druhů zmrzliny, včetně 15 novinek.“